TUAke?


salam...

Tua? ha...mcm ni cite die, sejak aritu time nk balik dari cuti panjang, as usual, naik airasia la..then masa dalam flight tu, saya nk beli mee cup, tau ape pramugara tu panggil saya? dia panggil PAK! hish...hampeh btol...tu first time la, still boleh terima...but then bila turun bandung je n mula dgn hari2 yg mendatang tu, bnyk kali bila stop dekat kedai2, jurujual tu panggil saya pak...adoi, tua sgtke muka saya nie..huhu..baru 21 tahun la..panggil la mas ke, cep ke, ini pak plak dia tembak..huhu...taktaula org indon ni sebut pak tu refer pada lelaki tak kira umur ke apa ke, but for me "pak" tu mmg x lain juz sesuai utk yg tua je...

hish....tension2








4 comments:

Anonymous said...

salam...
isqh2.. kesian baru 21 dah kena panggil pak...
sabar je lah ya En Heke..
kira sopan gak lah tu then da juga some respect diorg kat awak...
jgn marah...

nizwa said...

pak hekenawang ^^

Is said...

okla la tu OHM!!

.:weirdogreenish:. said...

ahaks..
dh tua...
terime la kenyataan..
jgn marah..